Wie is jouw Privé-chauffeur?

Mijn naam is AdJan van Gils en ik woon samen met mijn vrouw Marloes en dochter Isabelle in de bergen van Andalusië. Ik leef vanuit mijn hart en ik sta mezelf toe te zijn wie ik ben met alles wat in mij zit.

Mijn Passie

Mijn passie is reizen, onderweg zijn en de grootsheid te zien in de kleine dingen. Ik geniet van het avontuur waarin alles open is en niets vastligt. Ik geniet van de natuur, van wandelen en slapen in de bergen, van het dompelen in een bron, een duik in de zee. Ik geniet van de eenvoud, het pure, van het zien van mensen die openbloeien en stralen. Ik ben hier om eenheid te ervaren, in mezelf, binnen mijn gezin en om me heen in wat voor vorm dan ook. Het ervaren van de onvoorwaardelijke (zelf)liefde zie ik als het grootste goed. Dat te kennen maakt mijn leven compleet.

Mijn kwaliteiten

Ik heb een diepgeworteld vertrouwen in dat alles gebeurt zoals het gebeuren moet, op het juiste moment, op de juiste plaats. Ik heb de kwaliteit om door de verhalen heen tot de kern door te dringen. Ik werk op mijn gevoel, mijn intuïtie en vanuit mijn hart, vrij van oordeel. Daardoor ontstaat er de ruimte voor jou om jezelf te zijn en jezelf te openen. Intuïtief stel ik de juiste vragen waardoor ik je als het ware naar jezelf toe leid, naar wat voor jou essentieel is. Ik help je jouw dromen te duiden, de tekens te interpreteren die jij op jouw weg tijdens de reis tegenkomt. Ik houd je in het hier en nu. In alles wat op jouw pad komt, nodig ik je uit om vooral te kijken naar wat het je brengt. Dat alles in het teken staat van jouw missie hier op aarde, dat alles een reden heeft en alles hulp is. Ik zorg voor lichtheid, speelsheid. Met mijn aanwezigheid vorm ik een bedding voor jou opdat jij op reis kunt gaan naar de vrijheid.

Mijn ervaring

Het leven is mijn opleiding. Het bewust omgaan met hetgeen op mijn pad komt, geeft me inzichten. Niets gebeurt voor niets. Alles wat mij raakt, gaat over mij, heeft me iets te brengen. Op die manier heb ik mijn issues kunnen helen en kon ik me elke keer dieper verbinden met mijn essentie. Sinds 2011 begeleid ik retraites/reizen met groepen waarin de beweging van hoofd naar hart centraal staat. Naast de reizen die ik heb begeleid voor ons eigen bedrijf I Am Reizen heb ik o.a. gewerkt voor Serendipity, Passion for Work en Mi Cuento Reizen.

In liefde, AdJan